If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Е какво се чудиш, те хората по 13-14-15 на бензин правят.
Брат не се чудя ...аз давах 13 до 14 макс на газ ...........
Но дебитимера е заминал и разхода е в небето ......... не съм от вчера във форума ,за да незнам причината! Просто споделям.Настоящия(скапан вече)дебитомер изкара около 80 000км. и от месец насам ми прави мизерии!
10 литра е...Но поне е карам на това което е дадено от завода...Я сега сметни ако кара на бензин колко ще му излезе
"Ако" няма място тука. ....теориите не са важни, а фактите и реалния разхода в пари на 100км!Факт е че в момента не искам да се качвам в колата!
С проблем е, иначе разхода е около 13.5/100 градско(газ) и 9 до 10 извънградско ако се влача с 90-100 пада на 8-8.5/100!
ALFA GT 2.0 Selespeed ходих до Рилския манастир и обратно минах точно 250 км с 23 литра бензин коета прави около 10/100 мисля че е нормално при положение че мижавата магистрална я взех с около 180 и на правата преди Рилския я опънах но повече от 215 не можа да направи
Та незнам за разхода мисля че е нормален като се има в предвид че почти цяло лято карах AUDI S3 303 кончета quattro и там разхода извънградско при 120-130 беше 10-11 Пък Алфичката е сравнително нова 10.2006 и незнам дали да я карам да проверяват дебитомер
ALFA GT 2.0 Selespeed ходих до Рилския манастир и обратно минах точно 250 км с 23 литра бензин коета прави около 10/100 мисля че е нормално при положение че мижавата магистрална я взех с около 180 и на правата преди Рилския я опънах но повече от 215 не можа да направи
Та незнам за разхода мисля че е нормален като се има в предвид че почти цяло лято карах AUDI S3 303 кончета quattro и там разхода извънградско при 120-130 беше 10-11 Пък Алфичката е сравнително нова 10.2006 и незнам дали да я карам да проверяват дебитомер
Доста време не бях засичал моята, и миналата седмица реших да напълня резервоара и да засеча какъв разход ще даде...
Минах 160км, от които 50 по магистрала със скорост 140-150 км/ч. останалите 110 - градско в София, като не съм качвал повече от 3000, рядко 3500 об./мин.
След това напълних пак и като сметнах даде 9.5л./100км.
Comment